+40 259.419.889  /  +40 744.324.940         office@rozoti.ro

Üdvözöljük a Rozoti-nál

- Nemzetközi közúti fuvarozás és fuvarszervezés -

 

Sokéves tapasztalatunk az európai és a hazai piacon, úgy mint állandó célunk, hogy a megfelelő megoldásokat nyújtsuk partnereinknek, garantálják a megbízásaink professzionális lebonyolítását. Cégünk számára elsődleges fontosságú a szállítmányozások minőségi és biztonságos szervezése és kezelése.

 

Cégünk 1993-ben való megalapítása óta, a Rozoti név az eredményes nemzetközi szállitmányozást jelenti. Székhelyünkről, rögtön a román-magyar határ mellől, szervezzük meg europán belüli szállítmányaikat, valamint országon belül is rugalmassan állunk rendelkezésére.

 

 

 

Cégünk âtlagos éves adatai

TÖBB MINT

 

 

28 év

tapasztalat

 

1.200

Elégedett kliens

 

29.000

Fuvar

 

650.000

Tonna kiszállított áru

 

45 millió

megtett km

 

 

 

Szolgáltatásaink

 

Cégünk széles körű favar és fuvarszervezési szolgáltatásokat nyújt klienseik és partnereik számára. Ezek közé tartoznak a belföldi és nemzetközi áruszállítás, veszélyes anyagok és túlmléretezett áruk szállítása, stb.

 

 

Kamion parkunk

 

A korszerű saját flottánk Euro 6 os teherautókból áll, melyek a legmagasabb színvonalon vannak felszerelve. Ponyvás, dobozos és hűtős tehertautókkal egyaránt álllunk rendelkezésükre.

 

 

Kérjen árajánlatot

 

Ha áruszállításra van szüksége kérjük töltse ki az ajánlat kérő űrlapot minnél részletesebben, hogy mi is a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani az önök számára.

 

 

Hívjon most

 

Kérdése vagy szállítandó áruja van? Ne habozzon. A rozoti csapata várja hívását. Klikkeljen a részletek gombra majd hívja a kívánt részleget.

 

 

 

 


 

 

Rövid cégtörténet

 

1993-ban a Szilágyi család megalapítja a Rozoti szállítmányozási céget, a munkát egyetlen teherautóval kezdik nemzetközi viszonylatban. A család ma is a vállalat egyetlen részvényese.

1995-1998 között fokozatosan bővítettük és korszerűsítettük a flottát, mellyel már hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

1999-2004 között a portfólió bővítésével biztosítottuk, hogy a Rozoti márkanév eggyé váljon a minőségi logisztikai szolgáltatások fogalmával

 

2005-től megerősítettük jelenlétünket az Európai szállítmányozási piacon és jelenleg büszkén állapíthatjuk meg, hogy ügyfeleink elégedettek, hogy egy családias légkörben alakított csapat szolgálja ki őket.

 

Nemzetközi szinten Rozoti a legváltozatosabb cégekkel dolgozik, üzletágtól és mérettöl függetlenül. Győződjön meg Ön is referenciáinkból, hogy cégünk, a Rozoti, a megfelelő partnere a nemzetközi szállítmányozásban

 

További részletek érdeklik? Keressen fel bennünket telefonon vagy e-mailben. A nemzetközi szállítmányozásban specializált munkatársaink, szívesen állnak rendelkezésére magyar nyelven, angolúl, németűl, franciául és románul.