Rozoti Spedition

Sigla Rozoti alb
Petre Carp utca 7-es szám, Borsi út, Nagyvárad

Információk: +40 746.280.777

Ajánlat kérés
0
év
tapasztalat
0
elégedett kliens
0
fuvar
0
tonna kiszállított áru
0
millió
megtett km
Excellent award Rozoti

Üdvözöljük a Rozoti-nál

- Nemzetközi közúti fuvarozás és fuvarszervezés -

Sokéves tapasztalatunk az európai és a hazai piacon, úgy mint állandó célunk, hogy a megfelelő megoldásokat nyújtsuk partnereinknek, garantálják a megbízásaink professzionális lebonyolítását. Cégünk számára elsődleges fontosságú a szállítmányozások minőségi és biztonságos szervezése és kezelése. Cégünk 1993-ben való megalapítása óta, a Rozoti név az eredményes nemzetközi szállitmányozást jelenti. Székhelyünkről, rögtön a román-magyar határ mellől, szervezzük meg europán belüli szállítmányaikat, valamint országon belül is rugalmassan állunk rendelkezésére

Szolgáltatásaink

Cégünk széles körű favar és fuvarszervezési szolgáltatásokat nyújt klienseik és partnereik számára. Ezek közé tartoznak a belföldi és nemzetközi áruszállítás, veszélyes anyagok és túlmléretezett áruk szállítása, stb.

Kamion park

A korszerű saját flottánk Euro 6 os teherautókból áll, melyek a legmagasabb színvonalon vannak felszerelve. Ponyvás, dobozos és hűtős tehertautókkal egyaránt álllunk rendelkezésükre.

Kérjen ajánlatot

Ha áruszállításra van szüksége kérjük töltse ki az ajánlat kérő űrlapot minnél részletesebben, hogy mi is a lehető legpontosabb és legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani az önök számára.

Rövid cégtörténet

1993-ban a Szilágyi család megalapítja a Rozoti szállítmányozási céget, a munkát egyetlen teherautóval kezdik nemzetközi viszonylatban. A család ma is a vállalat egyetlen részvényese.

1995-1998 között fokozatosan bővítettük és korszerűsítettük a flottát, mellyel már hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

1999-2004 között a portfólió bővítésével biztosítottuk, hogy a Rozoti márkanév eggyé váljon a minőségi logisztikai szolgáltatások fogalmával

2005-től megerősítettük jelenlétünket az Európai szállítmányozási piacon és jelenleg büszkén állapíthatjuk meg, hogy ügyfeleink elégedettek, hogy egy családias légkörben alakított csapat szolgálja ki őket.

grafica camion rozoti
Sigla R in cerc rozoti

Nemzetközi szinten Rozoti a legváltozatosabb cégekkel dolgozik, üzletágtól és mérettöl függetlenül. Győződjön meg Ön is referenciáinkból, hogy cégünk, a Rozoti, a megfelelő partnere a nemzetközi szállítmányozásba.

További részletek érdeklik? Keressen fel bennünket telefonon vagy e-mailben. A nemzetközi szállítmányozásban specializált munkatársaink, szívesen állnak rendelkezésére magyar nyelven, angolúl, németűl, franciául és románul.

Videó lejátszása
Videó lejátszása